View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Nov 21, 2017 11:52 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 [Solved] Failed to load hand bitmap in Arm::Create 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Jul 06, 2011 5:11 pm
Posts: 222
Reply with quote
Post [Solved] Failed to load hand bitmap in Arm::Create
---------------------------
RTE Aborted! (x_x)
---------------------------
Assertion failed: Failed to load hand bitmap in Arm::Create

The last frame has been dumped to 'abortscreen.bmp'

You can copy this message with Ctrl+C
---------------------------
OK
---------------------------

I'm getting this error when I try to load my mod. I've triple checked, the hands are where the code is checking. One thing I recently changed was using the same arm for FG and BG, could this be causing the crash? I've tried using the same arm for FG and BG in a previous version and the game loaded right up so I'm thinking that can't be the problem.

EDIT: The hand .bmp loads fine when called for by another limb, so it seems to be this instance only where the bmp is failing to load.

Search only pulled up one other instance of this error with no replies, here's hoping there's more support this time around!

Solved: Turns out it was just an extra space at the end of the instance name of the arm that was referencing the hand .bmp file.


Tue Jun 06, 2017 11:13 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.021s | 15 Queries | GZIP : Off ]