View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Sep 25, 2017 11:08 pm



Reply to topic  [ 343 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
 Mission: Tartarus 
Author Message

Joined: Mon Oct 15, 2012 5:21 pm
Posts: 879
Location: Somewhere in Germany
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
^ You are in the wrong section and topic, buddy.
On-topic: I really like the Dummy Behemoth, hes strong but still kill able, but the AI doesnt care about the generators and i have to ask= How the hell should i kill the brain when there are things not letting me in, even if i destroyed all Generators?


Sun Dec 02, 2012 8:48 pm
Profile
DRL Developer
DRL Developer
User avatar

Joined: Thu Jun 11, 2009 2:34 pm
Posts: 959
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
After you killed the behemoth and all generators you may feel victorious. If you really want to kill the brain just shoot it through bunker modules.


Mon Dec 03, 2012 9:14 am
Profile
User avatar

Joined: Sun May 30, 2010 5:30 am
Posts: 851
Location: Auckland, NZ
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
Quote:
^ You are in the wrong section and topic, buddy.

Unless I am much mistaken, he's made a faction file for Tartarus, to include the zombies 'n' stuff, in which case this is exactly the right place to put it.


Wed Dec 05, 2012 8:15 am
Profile

Joined: Mon Oct 15, 2012 5:21 pm
Posts: 879
Location: Somewhere in Germany
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
Major wrote:
Quote:
^ You are in the wrong section and topic, buddy.

Unless I am much mistaken, he's made a faction file for Tartarus, to include the zombies 'n' stuff, in which case this is exactly the right place to put it.

Well, im sorry for that error of me. C:


Wed Dec 05, 2012 3:16 pm
Profile

Joined: Mon Oct 04, 2010 6:42 pm
Posts: 63
Location: Dubai,UAE
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
Anyone else getting crashes when trying to start the activity?
The faction select screen works,but after that(when going to the actual activity),it crashes.Every time.
It doesn't seem to matter which factions I use,it always crashes.
I disabled RETARDS in the faction files,the problems seem to have started when I installed it so that might be the problem,haven't tested it yet though.

Also,I thought I posted this already a long time ago,but it appears I didn't.
I made a faction file for the Loyalists mod,here it is:


Attachments:
File comment: Loyalists Faction File,works with Block Wars as well.
loyalists.lua [911 Bytes]
Downloaded 146 times
Sat Dec 22, 2012 2:01 pm
Profile

Joined: Mon Oct 04, 2010 6:42 pm
Posts: 63
Location: Dubai,UAE
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
I tested it with RETARDS disabled in the factions.cfg,didn't work,I guess that's not it.
Maybe it's just because this is for 1.0 and not 1.05?

Although that can't really be it,considering it was working with 1.05 until recently for me.
Hmm.


Sat Dec 22, 2012 2:21 pm
Profile
DRL Developer
DRL Developer
User avatar

Joined: Thu Jun 11, 2009 2:34 pm
Posts: 959
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
RETARDS faction file is probably outdated and not compatible with fresh RETARDS version.


Sat Dec 22, 2012 6:59 pm
Profile

Joined: Mon Oct 04, 2010 6:42 pm
Posts: 63
Location: Dubai,UAE
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
weegee wrote:
RETARDS faction file is probably outdated and not compatible with fresh RETARDS version.

I edited it a little to try to make it compatible,seemed to have worked.That is,back when the mission actually worked at all. :(


Sun Dec 23, 2012 10:53 am
Profile
DRL Developer
DRL Developer
User avatar

Joined: Thu Jun 11, 2009 2:34 pm
Posts: 959
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
Tested it just now and it works ok with 1.05


Sun Dec 23, 2012 11:02 am
Profile

Joined: Mon Oct 04, 2010 6:42 pm
Posts: 63
Location: Dubai,UAE
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
I figured it out.
It's not RETARDS enabled in the faction files,it's the RETARDS mod itself.
I realized that all the ridiculous crashing whenever I try to do anything began after installing the new version of it,and I just uninstalled it and everything works perfectly,including the problems I had for Block Wars.

Thanks for the help.


Sun Dec 23, 2012 7:52 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 19, 2013 2:50 am
Posts: 111
Location: the midwest
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
HELP! I can't play this awesome map, it just never shows, even when I get the latest version it never plays.


Wed Feb 20, 2013 2:19 am
Profile

Joined: Mon Oct 15, 2012 5:21 pm
Posts: 879
Location: Somewhere in Germany
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
halo117 wrote:
HELP! I can't play this awesome map, it just never shows, even when I get the latest version it never plays.

Give Details FIRST. Did you install it correctly? Did you even check if you have it?


Wed Feb 20, 2013 6:15 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 19, 2013 2:50 am
Posts: 111
Location: the midwest
Reply with quote
Post Re: Mission: Tartarus
Notsoscary wrote:
halo117 wrote:
HELP! I can't play this awesome map, it just never shows, even when I get the latest version it never plays.

Give Details FIRST. Did you install it correctly? Did you even check if you have it?

I did, but it just won't show.


Thu Feb 21, 2013 12:52 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 343 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.031s | 16 Queries | GZIP : Off ]