View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Sep 22, 2017 7:43 pm



Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Mission: Smash and Grab! [B25 - B27/B31] [Updated! 12/01/16] 
Author Message
User avatar

Joined: Sat May 02, 2009 4:52 am
Posts: 254
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab!
JangkrikBusterII wrote:
What's ? I'm never touch smashandgrab.rte. iI just extract, then, play. There is'nt this mission, so I turned off other mission ........ :grin:


Go into your Cortex Command directory, find SmashandGrab.rte, and see if there's another .rte inside it. Depending on how you extract stuff, there is sometimes a false .rte. Just take the .rte inside, and cut/paste into the main CC directory.


Sun Jan 17, 2010 5:30 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2008 11:35 am
Posts: 120
Location: London
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
Updated! :grin:


Sun Jan 17, 2010 11:40 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Fri Dec 22, 2006 4:20 am
Posts: 4766
Location: Good news everyone!
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
I like it but 10 passes is a bit much, I thought I was putting it in there wrong or something, also because of the blue screen it gives.


Mon Jan 18, 2010 12:15 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Thu Nov 19, 2009 1:35 pm
Posts: 176
Location: Kartasura, Indonesia. Sit in front of my computer
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
ooohhh......yes.......... I know now !

MY CC DID'NT READ SmashandGrab.rte...............................
I played cc, when I saw the loading page, I was not find SmashandGrab.rte files read at the loading page.


Mon Jan 18, 2010 10:03 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Sat Dec 27, 2008 5:18 pm
Posts: 44
Location: Finland
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
Damn, one of them was carrying a grenade.

Image


Thu Jan 21, 2010 8:41 pm
Profile WWW

Joined: Mon Jan 25, 2010 1:49 am
Posts: 41
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
Ugh ok good mission but the fact even if you kill a soldier that isn't being eyed by there ally you get detected,And Digging just takes to long,Custom weapons would of been better,Such as Silenced rifle,Silenced machine gun,It's a stealth mission to quickly get the artifact,Which would require stealth base units also,And ronin team aka Dafred dimitri and all isn't a good stealth "Unit",Anyway good mission otherwise had to pull up some REAL units to actually get done through half,The fact that they bring in reinforcements no matter what is pointless :roll: .


Mon Feb 08, 2010 7:33 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon May 18, 2009 11:48 pm
Posts: 205
Location: The swamps of Stuporia!
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
Given their current technological abilities, I'm sure the Coalition would know if someone is digging under their occupied territory. :???:


Wed Feb 24, 2010 2:17 am
Profile YIM
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2007 1:49 pm
Posts: 785
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
I am extremely annoyed by the fact that the teleporter takes ages to boot.
It's unfair. :(


Thu Feb 25, 2010 6:18 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:25 pm
Posts: 81
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
I made a small dirt base before going out, with two guards, two snipers, a medic bot and a weapons scavenger.
Attachment:
ScreenDump000.jpg
ScreenDump000.jpg [ 85.3 KiB | Viewed 3684 times ]

By the end my resources was hovering around 100, 30 deaths and 200 kills :)


Sun Feb 28, 2010 8:54 pm
Profile
Data Realms Elite
Data Realms Elite
User avatar

Joined: Fri Jul 03, 2009 11:05 am
Posts: 3876
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
That looks nice.


Mon Mar 01, 2010 6:59 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2008 11:35 am
Posts: 120
Location: London
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 29/12/10]
Updated for B24 by Weegee! :grin:

Many thanks Weegee! :)

CBM02


Wed Dec 29, 2010 11:17 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Wed Aug 04, 2010 3:14 pm
Posts: 132
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [B24] [Updated! 29/12/10]
I forogt about this mod. It was really neat. Anyway, thanks for the B24 update!


Wed Dec 29, 2010 7:11 pm
Profile

Joined: Wed Feb 23, 2011 5:54 am
Posts: 20
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [Updated! 17/01/10]
Zecromancer1 wrote:
Ugh ok good mission but the fact even if you kill a soldier that isn't being eyed by there ally you get detected,And Digging just takes to long,Custom weapons would of been better,Such as Silenced rifle,Silenced machine gun,It's a stealth mission to quickly get the artifact,Which would require stealth base units also,And ronin team aka Dafred dimitri and all isn't a good stealth "Unit",Anyway good mission otherwise had to pull up some REAL units to actually get done through half,The fact that they bring in reinforcements no matter what is pointless :roll: .



Actually, the part about the enemy units being killed setting off alarms is spot on with CC's tech, think about it, they're all wired too a single Brain, and you as the player get notified the second you loose a body.. why shouldn't the enemy?


Thu Feb 24, 2011 6:42 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2008 11:35 am
Posts: 120
Location: London
Reply with quote
 Re: Mission: Smash and Grab! [B25] [Updated! 04/08/11]
Updated to B25! Enjoy all! :grin:

Many thanks again Weegee!

CombatMedic02


Thu Aug 04, 2011 10:15 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Tue Aug 09, 2011 2:23 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Mission: Smash and Grab! [B25] [Updated! 04/08/11]
I don't know if this is a common problem, or a rare one, but I haven't been able to open CC with your mod, even after I deleted it. It says(exactly):


'Abortion in file .\Managers\PresetMan.cpp, line 162, because:

Failed to find the SmashandGrab.rte Data Module!

The last frame has been dumped to 'abortscreen.bmp''


I even uninstalled/reinstalled the game 2 times, tried deleting the mod, finding the .\Managers\ file... I have NO clue what to do, but I love the game to death. If someone could help it would be amazing :-(


Tue Aug 09, 2011 6:09 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.033s | 18 Queries | GZIP : Off ]