View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Oct 19, 2019 1:39 pm



Reply to topic  [ 513 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Next
 [Abandoned] Unmapped Lands 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Nov 22, 2006 3:19 pm
Posts: 2072
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
alphagamer774 wrote:
My suggestion? Shrink the outlines by a pixel or two so it shows both (eg. yellow/red) borders on contested frontlines.

The outline is 1px on the outside, I was going to change it to 1px inside but then we kinda stopped working on it...

alphagamer774 wrote:
I think it's funnier that you've finished this one and data's still working on his, and from what I've seen, that's the only major change for B24.

We started the whole thing in January and dropped it, like, almost 2 months ago.


Sun May 16, 2010 11:15 am
Profile
User avatar

Joined: Sat Mar 28, 2009 2:33 pm
Posts: 718
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
o gawd.

we [the forum] beat data too the metagame.
kinda sad


Sun May 16, 2010 1:09 pm
Profile
Data Realms Elite
Data Realms Elite
User avatar

Joined: Fri Jul 03, 2009 11:05 am
Posts: 3877
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
I play dummies. I order Dummy Dropship. Dummy Dropship gibs. Wut dit ai doo wrung?


Sun May 16, 2010 2:38 pm
Profile
User avatar

Joined: Sat Mar 28, 2009 2:33 pm
Posts: 718
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
I can do some basic lua


Sun May 16, 2010 3:19 pm
Profile
DRL Developer
DRL Developer

Joined: Fri May 15, 2009 10:29 am
Posts: 4107
Location: Russia
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Btw, how do I play as ronin or dummies?


Sun May 16, 2010 4:23 pm
Profile
DRL Developer
DRL Developer
User avatar

Joined: Thu Jun 11, 2009 2:34 pm
Posts: 965
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Natti wrote:
I play dummies. I order Dummy Dropship. Dummy Dropship gibs. Wut dit ai doo wrung?

Just did the same and everything was fine, except heavy lag :) You can comment ( --[[ ) the contents of CF_CheckForeignTroops in Libraries\CF_MissionLibrary.lua to disable foreign check.

So here's what was planned for this thing:

- 6 more attack missions
- 3 "last stand" missions
- main menu activity
- 3 additional defense missions would be great
- faction turrets
- destructible machinery for missions
- lots of betatesting and bugreporting

Not so much, but I was really bored with all this mission debugging and performance problems.


Sun May 16, 2010 5:33 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 4:23 pm
Posts: 914
Location: Blighty
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Quite simply
Image


Sun May 16, 2010 6:06 pm
Profile
Data Realms Elite
Data Realms Elite
User avatar

Joined: Fri Jul 03, 2009 11:05 am
Posts: 3877
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Only one word can describe this: AWESOME.

So fun to ninja with a Soldier Heavy carrying Auto Shotgun and HSR.


Sun May 16, 2010 6:08 pm
Profile

Joined: Sun Jan 03, 2010 7:00 am
Posts: 1
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Attack3 doesn't work at all anymore - it jammes the mod entirely, it fails upon loading, when you load the mod it goes through the turns, deals out the attack order and then just sits there saying FAILED on the empty map.


Sun May 16, 2010 7:15 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Jul 24, 2009 9:03 am
Posts: 159
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
I encountered a problem where it said that there wasn't enough gold for a new commander, and despite the computer saying that they had captured my areas they stayed mine, it said I was earning money but it didn't increase resulting in being unable to select an area to do anything.

I did like the mission though, the planning of this is briliant and for a pre-alpha if words rather well, the loading different activities within the mission works well but it may need to be more obvious which area is selected.


Sun May 16, 2010 8:52 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Feb 17, 2010 12:07 am
Posts: 1545
Location: That small peaceful place called Hell.
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Suggestions would be add some glows to the outlines so it doesnt look as boring.. Also maybe make the mines give a little more money OR you could make it so that every Mine you have in the territory gives you an extra 10% interest rate for more gold..

A few bugs but im speachless on how you guys managed to pull this off... :0


Sun May 16, 2010 9:22 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Dec 22, 2006 4:20 am
Posts: 4771
Location: Good news everyone!
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Hehehe, if you buy a rocket and ram it into the planet it breaks into jig-saw puzzles. :3


Sun May 16, 2010 9:37 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Mon Mar 16, 2009 10:50 pm
Posts: 2175
Location: Neverwhere
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Awesome cool. I really hope the official metagame will be like this. To be frank the bugs and slowdown make it not really fun to play- but good effort from both of you.


Sun May 16, 2010 10:20 pm
Profile

Joined: Wed May 05, 2010 10:55 pm
Posts: 15
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
have to say that this is very cool "scene".

a little bit clearly world map would be nice.

And i found a but too...One Attack mission where's big tower and enemy transport's soldiers on top of that tower building (sometimes they transport soldiers ON the my commander) and in that mission u have to kill a braindude near the turret. The tower is left side and u start from the right side.
anyways when i killed my own brain or enemy brain. it says that i won/lose. When going to world map it says Go and the SAME map start's with 2 Elite allies.

i can't do anything. It wallways start's over with that mission.
and somethimes it crashes.

Anyway. im not came to whine about bugs. just saying if u are doing new realease with the "metagame".

Stay on the tracks. U have good scenes.


Mon May 17, 2010 2:21 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Sep 09, 2009 3:16 am
Posts: 3030
Location: Somewhere in the universe
Reply with quote
Post Re: [WIP] Metagame: Unmapped Lands (pre-alpha, sorry)
Am I the only one who has the guts to rebel as ronin? :x


Mon May 17, 2010 4:59 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 513 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.021s | 13 Queries | GZIP : Off ]