View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Dec 12, 2017 3:15 pm



Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Cortex Command - with dual monitors? 
Author Message
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2007 1:49 pm
Posts: 785
Reply with quote
Post Cortex Command - with dual monitors?
Hi, I would like to try cortex command with 2 monitors, 1 being for player 1, and the other one for player 2.
is this somehow possible?


Sat Sep 20, 2008 12:09 pm
Profile
User avatar

Joined: Sun Jul 13, 2008 9:57 am
Posts: 4886
Location: some compy
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
do you have lan and two compy's?
if so.
http://www.datarealms.com/forum/viewtop ... =4&t=11599
otherwise i suppose you could maybe make it a huge res and split the screen vertically.


Sat Sep 20, 2008 1:43 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2007 1:49 pm
Posts: 785
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
No, read what I wrote, dual monitors.
And how do I 'stretch the thing vertically'?


Sat Sep 20, 2008 1:55 pm
Profile
User avatar

Joined: Sat May 05, 2007 6:04 pm
Posts: 2901
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
I don't know any games that work like that.
The answer is no.


Sat Sep 20, 2008 3:57 pm
Profile
Banned

Joined: Tue Aug 26, 2008 6:09 pm
Posts: 432
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
I guess you could consider setting up the dual monitors so that they are configured stacked vertically and then just change the resolution--I dont think you can do that, though.


Sat Sep 20, 2008 4:07 pm
Profile
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2007 1:49 pm
Posts: 785
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Darn, it would be pretty nice.


Sat Sep 20, 2008 4:35 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Sep 21, 2007 9:50 pm
Posts: 417
Location: KS
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
That'd be a neat option for CC, if you have dual monitors you could have player one's view on the left monitor, and player two's on the right.

It'd be sweet.


Sun Sep 21, 2008 9:19 pm
Profile
REAL AMERICAN HERO
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 10:25 pm
Posts: 5655
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Except not everyone has two horizontally placed monitors.

And having the game output in that large of a resolution would make it lag, guaranteed, along with requiring a horizontal splitscreen, a fairly major change in how the game renders.


Sun Sep 21, 2008 10:39 pm
Profile

Joined: Mon Dec 04, 2006 3:34 am
Posts: 2376
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
You could make it so the computer is using the monitors as if they were stacked vertically.


Sun Sep 21, 2008 10:43 pm
Profile
Banned

Joined: Tue Aug 26, 2008 6:09 pm
Posts: 432
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Grif wrote:
Except not everyone has two horizontally placed monitors.

And having the game output in that large of a resolution would make it lag, guaranteed, along with requiring a horizontal splitscreen, a fairly major change in how the game renders.
What Alenth said. You can make the machine think that they are. Its relative.


Mon Sep 22, 2008 12:21 am
Profile
REAL AMERICAN HERO
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 10:25 pm
Posts: 5655
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Still goan lag.

You're talking, if you're making the screen think it's vertical, 1680 x 2100. Some maps aren't even that tall, which begs the question of what the hell it would even look like.


Mon Sep 22, 2008 12:31 am
Profile
Banned

Joined: Tue Aug 26, 2008 6:09 pm
Posts: 432
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Paul, I'm blown away by the density of your skull today.

Image

Those are the monitors, set up side-by-side, but configured so that the operating system believes they are on top of one another. Easy to do.

The blue box is CC overlapping between both windows. Top player has his own screen, bottom player has his own screen.


Tue Sep 23, 2008 12:55 am
Profile
REAL AMERICAN HERO
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 10:25 pm
Posts: 5655
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Haha I like how using real names on the internet makes you look like you're wise and superior!

And uh see I am simply assuming that a nigra rich enough to have a multimonitor setup is not gonna settle for some shitty halfassed halfway screen setup. Plus that'd be ugly as ♥♥♥♥.


Tue Sep 23, 2008 1:03 am
Profile
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2007 1:49 pm
Posts: 785
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
I'm not nigrarich, I just borrowed my dad's monitor for fun.
I don't have it in here at the moment, but I just thought it'd be a good idea, PAUL.
Anyway, so this is possible, or not?


Thu Sep 25, 2008 6:24 pm
Profile
Banned

Joined: Tue Aug 26, 2008 6:09 pm
Posts: 432
Reply with quote
Post Re: Cortex Command - with dual monitors?
Grif wrote:
And uh see I am simply assuming that a nigra rich enough to have a multimonitor setup is not gonna settle for some crap halfassed halfway screen setup. Plus that'd be ugly as crap.
That's the only way you can make it work, until Data gets rid of this whole splitscreen functionality.

In short, yes that would work just fine.


Thu Sep 25, 2008 10:12 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 36 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.026s | 15 Queries | GZIP : Off ]