View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Nov 17, 2018 8:14 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 How to build a base? 
Author Message

Joined: Wed Jan 01, 2014 10:44 am
Posts: 2
Reply with quote
Post How to build a base?
Before you post anything! I do NOT want to know how to build a GOOD base. I just want to know how to build a base as in what the controls are.

And I have some other questions which would help me understand building a base better.
Can I undo what I've built?
Do I have to pick the brain body's weapons again after placing it?
How to keep the brain at the same place after I've used auto-base-building a few times when designing the base myself for once?
Why does the auto-base-builder keep my turrets where they were when taking over the site and not add new ones on top of or next to my base?
Why doesn't the auto-base-builder secure the parts of the base that were built by an enemy before I took over the site?


Fri Jan 03, 2014 9:09 am
Profile
happy carebear mom
User avatar

Joined: Tue Mar 04, 2008 1:40 am
Posts: 7089
Location: b8bbd5
Reply with quote
Post Re: How to build a base?
Building a base: When in construction mode, select bunker modules from the menu on the right and left click to place them into the world.
Undoing: nope, no undo.
Picking brainbot: Not sure what you're asking here. Every time you start a new map and select a brain char, it has no weapons, so you must always select weapons for it, if that's what you're asking.
Autobuild brain question: I don't have enough experience to say.
Turrets: The autobuilder is not intelligent, I've not used it so I can't give you a solid answer on this one either but I'm going to hazard a guess that it's too dumb to realize where to put more turrets.
Securing enemy bunkers: The autobuilder is not too smart. Don't trust it to do smart things like use pre-existing materials, if such exist, take advantage of them yourself in manual mode.


Sat Jan 04, 2014 7:09 am
Profile

Joined: Wed Jan 01, 2014 10:44 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: How to build a base?
Picking brainbot: I mean that in a campaign, I'm defending an area and moved with the brainbot in the previous battle. When building the base myself after the battle, the game forces me to place the brain and pick its weapons again. This makes me waste hundreds of oz of gold.
For most of the other questions, thanks!
EDIT: I tried building the base myself and I realized that I only needed to pick another object to place.


Sat Jan 04, 2014 10:16 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jul 24, 2014 7:31 pm
Posts: 20
Location: Somewhere, over the rainbow.
Reply with quote
Post Re: How to build a base?
I cam to give you an answer to this question!
Autobuild brain question: You have to do it manually, after the round starts :S Every, single, time.


Sun Jul 27, 2014 4:53 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.021s | 13 Queries | GZIP : Off ]