View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Oct 19, 2017 1:04 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Enabling Modded Scenes on Campaign? 
Author Message

Joined: Thu Apr 18, 2013 8:29 pm
Posts: 11
Reply with quote
Post Enabling Modded Scenes on Campaign?
Title says it all, is there a specific way I can enable scenes that I downloaded to be picked in the "campaign" portion of the game. As of now (with or without mods) the game says that there is a maximum of 16 sites that CAN be selected during the campaign. I'm hoping to expand that.

Link for maps I am trying to add to the pool:
viewtopic.php?f=24&t=31954

Thanks for your time!


Thu Jan 05, 2017 6:05 pm
Profile
User avatar

Joined: Sun May 30, 2010 5:30 am
Posts: 851
Location: Auckland, NZ
Reply with quote
Post Re: Enabling Modded Scenes on Campaign?
Code:
   MetagamePlayable = 1

Just add that line into the scenes .ini file.
Like so:
Code:
AddScene = Scene
   PresetName = Crags of A'mon Pirate Fort
   Description = The Privateers have built a hidden fortress deep in the Crags of A'mon as a base to launch raids on the surrounding area.
   LocationOnPlanet = Vector
      X = 30
      Y = 25
   MetagamePlayable = 1


The limit of 16 maps per campaign I'm not sure how to change.


Fri Jan 06, 2017 7:38 am
Profile

Joined: Thu Apr 18, 2013 8:29 pm
Posts: 11
Reply with quote
Post Re: Enabling Modded Scenes on Campaign?
Thank you very much!


Fri Jan 06, 2017 7:24 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.038s | 15 Queries | GZIP : Off ]