View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 15, 2019 10:40 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Cortex Command leaving Ghost Processes on WINXP -Ignore This 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Feb 27, 2008 4:04 am
Posts: 30
Reply with quote
Post Cortex Command leaving Ghost Processes on WINXP -Ignore This
Cortex command appears to be leaving ghost processes running after closing.

I am not sure how I got this to happen, I was working on and testing a mod (which means occasional crashes on load), but my system seemed to be slowing down after a while. I checked my processes tab in the task manager, and there were two ghost CC processes. I am not sure if this is a system error or a bug with CC, but I figured I should at least report it.

I do not know how to replicate the error. I assume it has something to do with crashing on load.

-UPDATE-

After restarting my system, it thought it was recovering from a system failure, even though it booted down successfully. I believe that this was a system error, and not a problem with CC. I have been running my computer for several months straight without a clean boot.


Thu Jun 04, 2009 5:30 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.013s | 13 Queries | GZIP : Off ]