View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Jun 20, 2019 5:02 am



Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Mouse Movement Problem 
Author Message
User avatar

Joined: Tue Apr 01, 2008 4:49 pm
Posts: 1966
Location: The Netherlands
Reply with quote
Post Re: Mouse Movement Problem
It's definitely a newly introduced problem in B25. Have this problem as well, and it isn't the case in B23.
Turning off mouse acceleration isn't a solution but a workaround. I do hope this'll get fixed.


Tue Aug 23, 2011 7:41 pm
Profile

Joined: Sun May 16, 2010 10:37 am
Posts: 23
Reply with quote
Post Re: Mouse Movement Problem
right! i tried this too, but it doesnt fix the problem. it almost gets better. but still. i cant play in fullscreen, so even if this would perfectly work in window, it would be useless for me :( after so much licensing trouble over here, still cant play this. grml... hope there will be a hotfix or sth. like this. or a mod? i dont know...

f4n


Tue Aug 23, 2011 8:52 pm
Profile

Joined: Wed Jun 16, 2010 1:27 am
Posts: 96
Reply with quote
Post Re: Mouse Movement Problem
im having a problem with the current cortex command, im using a logitech mouse, but i dont have setpoint! the mouse just lags around the screen no matter how i move it, it constantly freezes. it makes the game IMPOSSIBLE to play! ive tried the suggestions here but nothing seems to work!


Sun Jan 13, 2013 7:10 pm
Profile

Joined: Wed Jun 16, 2010 1:27 am
Posts: 96
Reply with quote
Post Re: Mouse Movement Problem
I FIXED MY PROBLEM! the problem for me was somthing with mouse acceleration or whatever. i dont have setpoint but i do use a logitech mouse. i noticed that when i was on fullscreen it didnt act all horrible. but it was very slow, so i wondered if it would be better if i made the resolution different, when it was slow the resolution was 1024x768XGA, there was smaller things with SVGA and VGA from largest to smallest. but its now set to 1600x1900 on fullscreen and it works JUST FINE! i hope this helps some people! although you may need to fiddle with the resolution, since all computers are different! i only had 5 things to choose from, 1600x1900 was the only one without VGA or anything after it. :D


P.S. my problem only happened when i was in game, not in the menu...weird...

P.P.S. resolutions in order from top to bottom...

640x480VGA
800x600SVGA
1024x768XGA
1600x1900

these are for my computers resolution, yours are most likely different! :D


Mon Feb 04, 2013 4:03 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.014s | 13 Queries | GZIP : Off ]