View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jun 18, 2019 2:15 am



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Missing Techion mod 
Author Message

Joined: Sat Jan 30, 2010 4:07 am
Posts: 342
Reply with quote
Post Missing Techion mod
I can't seem to start CC without Techion.rte. Does anyone know where I can find that?

---------------------------
RTE Aborted! (x_x)
---------------------------
Failed to find the Techion.rte Data Module!

The last frame has been dumped to 'abortscreen.bmp'

You can copy this message with Ctrl+C
---------------------------
OK
---------------------------


Sat Aug 24, 2013 4:11 pm
Profile

Joined: Sun Jul 22, 2012 3:06 pm
Posts: 128
Reply with quote
Post Re: Missing Techion mod
If you're playing on Steam, try to go to the game in library, right click, go to Properties -> Local Files -> Verify Integrity of Game Cache... (You may want to back up custom mods first.. and/or anything you've done to the core files, although I'm not sure it matters.) If you use Map Pack 3, most likely it will be disabled after and you'll have to re enable it.

Techion is one of the vanilla techs, so it should be there afaik.. You may have just accidentally dragged it into another rte or something. It looks like it's looking for Techion from another mod you have though, if it's performing a lookup of the module. (What are the last couple of lines that show up on your AbortScreen.bmp?) Either way, getting Techion.rte back should fix things.


Sat Aug 24, 2013 4:42 pm
Profile

Joined: Sat Jan 30, 2010 4:07 am
Posts: 342
Reply with quote
Post Re: Missing Techion mod
Haha yea I think it was the vanilla folder. I was cleaning up and getting rid of mods I didn't want anymore and I think I mistook Techion as a mod.

Um...I didn't know you could play CC on steam. That's pretty cool!

And so can someone copy their techion folder for me?


Sat Aug 24, 2013 5:25 pm
Profile

Joined: Mon Aug 27, 2012 11:13 am
Posts: 151
Reply with quote
Post Re: Missing Techion mod
If you bought the game from elsewhere you might have gotten a Steam key for it in your email. Go check you email and add it to your steam account and verify the cache integrity afterwards.


Sun Aug 25, 2013 12:39 pm
Profile
User avatar

Joined: Sun Jan 28, 2007 10:32 pm
Posts: 1609
Location: UK
Reply with quote
Post Re: Missing Techion mod
ಠ_ಠ

That's completely ♥♥♥♥ useless advice if it wasn't installed using Steam in the first place.

Just redownload CC from wherever you got it originally.


Sun Aug 25, 2013 7:54 pm
Profile YIM

Joined: Mon Aug 27, 2012 11:13 am
Posts: 151
Reply with quote
Post Re: Missing Techion mod
I guess you can do that too... :P


Sun Aug 25, 2013 8:40 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.014s | 13 Queries | GZIP : Off ]