View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 16, 2019 1:04 am



Reply to topic  [ 9 posts ] 
 A way to COMPLETELY disable AI 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 1:25 pm
Posts: 20
Reply with quote
Post A way to COMPLETELY disable AI
I want to stop the enemy from sending in dropships, so I can ♥♥♥♥ around without having to defend anything. That's about the simplest way to put it and I can't go into any more detail without creating a giant wall of text.


Mon Jul 06, 2009 6:06 am
Profile
REAL AMERICAN HERO
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 10:25 pm
Posts: 5655
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
missions.rte/activities.ini

spawndelayeasiest = 999999999999999


Mon Jul 06, 2009 6:14 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 1:25 pm
Posts: 20
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
Grif wrote:
missions.rte/activities.ini

spawndelayeasiest = 999999999999999

That didn't help.


Mon Jul 06, 2009 7:04 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Apr 01, 2008 4:49 pm
Posts: 1966
Location: The Netherlands
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
Or make your own activity;

Code:
AddActivity = GABaseDefense
   PresetName = Skirmish Defense
   SceneName = Grasslands
   TeamCount = 2
   PlayerCount = 1
   TeamOfPlayer1 = 0
   TeamOfPlayer2 = 1
   FundsOfTeam1 = 100000
   FundsOfTeam2 = 100000
   CPUTeam = 1
   Difficulty = 3
   SpawnIntervalEasiest = 20000
   SpawnIntervalHardest = 8000


(Note the lack of things to spawn.)


Mon Jul 06, 2009 7:06 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 1:25 pm
Posts: 20
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
Gotcha! wrote:
Or make your own activity;

Code:
AddActivity = GABaseDefense
   PresetName = Skirmish Defense
   SceneName = Grasslands
   TeamCount = 2
   PlayerCount = 1
   TeamOfPlayer1 = 0
   TeamOfPlayer2 = 1
   FundsOfTeam1 = 100000
   FundsOfTeam2 = 100000
   CPUTeam = 1
   Difficulty = 3
   SpawnIntervalEasiest = 20000
   SpawnIntervalHardest = 8000


(Note the lack of things to spawn.)


I don't know how to make this work, could you explain it?


Mon Jul 06, 2009 7:12 am
Profile
User avatar

Joined: Mon Oct 06, 2008 2:04 am
Posts: 1559
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
DimJim wrote:
I don't know how to make this work, could you explain it?


You basically copy/pase that into a new activies file (back up your old one). Just those lines. Nothing else. It has no data for enemies to spawn, so nothing comes. Ever.
(Note the lack of things to spawn.)


Mon Jul 06, 2009 7:13 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Jan 07, 2009 10:26 am
Posts: 4074
Location: That quaint little British colony down south
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
Go into Missions.rte
Open Missions.rte/Skirmish Activities.ini
Put
Code:
/*
at any point between the lines "SpawnIntervalHardest = 8000" and "AddAttackerSpawn = ACDropShip".
Remove it to revert to normal.


Mon Jul 06, 2009 7:19 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 1:25 pm
Posts: 20
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
I tried all of these and none of them are working. What are all of the files that could be causing this not to work?

Maybe it's the fact that I edited Activities and not Skirmish Activities.


Mon Jul 06, 2009 7:32 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Jan 07, 2009 10:26 am
Posts: 4074
Location: That quaint little British colony down south
Reply with quote
Post Re: A way to COMPLETELY disable AI
That would be it.


Mon Jul 06, 2009 7:52 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.020s | 15 Queries | GZIP : Off ]